Hyperion Pharma Consultancy

Nederland

Helvoirtseweg 6
5261 CE Vught

T: +31 (0) 641221798 
E: info@hyperion-consultancy.nl
W: www.hyperion-consultancy.nl

De Oprichter van Hyperion Pharma Consultancy

Wolter heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Life Science, Food en Medical Device industrie als lab engineer, technologisch assistent, validatie specialist, manager en compliance coordinator. Sinds vier jaar is hij eigenaar en consultant van Hyperion Pharma Consultancy en onlangs ook medeoprichter van Hyperion Training. In de functie van consultant heeft hij diverse kwaliteitsgerelateerde opdrachten uitgevoerd zoals voorbereiding GMP-inspectie, QA support, audits en GMP-training. de GMP-training behelsde het opzetten, geven en toetsen van de basis GMP-kennis. Ook heeft hij trainingen verzorgt voor Concept Heidelberg o.a. validatie van bestaande apparatuur.

Wolter is een specialist in ‘quality assurance’: Inzicht krijgen in de risico's en in de compliance status.

Wolter heeft een gedreven mentaliteit, is accuraat maar kan ook pragmatisch zijn. Hij wil graag uitgedaagd worden en denkt mee met de klant.

Wolter is zo'n 12 jaar lid geweest van de Quality Working Group van de APIC (Onderdeel van de Cefic). Daarnaast is hij al meer dan 25 jaar lid van de ISPE.

Op aanvraag is een CV in de Engelse taal beschikbaar. 

Over Hyperion

In de Griekse mythologie was Hyperion (Grieks Υπερίων / Hyperíôn) de Titaan (God) van het licht. Zijn naam betekent "de in de hoogte wandelende". 

Hyperion stelde regelmatige dagen en maanden in door de zon en maan in een vaste cyclus langs de hemelkoepel te laten bewegen, terwijl zijn broer Crius de beweging van de sterrenbeelden regelt en daarmee de seizoenen. Toen de Titanen door de Olympische goden verslagen waren, werd Hyperion samen met zijn broers opgesloten in Tartarus.

Waarschijnlijk werd hij ook gezien als de god van observatie, terwijl zijn vrouw de godin van het zicht was. De oude Grieken geloofden dat de ogen licht uitzenden, en men voorwerpen kon zien als deze straal er op viel.

Hyperion Pharma Consultancy dankt zijn naam aan deze Titaan vanwege zijn heldere blik, de observatie, goed kijken hoe iets gebeurd. 

Hyperion Pharma Consultancy uses cookies to analyze the use of the website. For example, through such statistics, it is examined how often you visit the website of Hyperion Pharma Consultancy. These cookies could also be placed by third parties. By accepting this announcement or continuing to use this site, you agree to this. More information